De start is een succes - Starters Succes

De start is een succes

Voor en door ondernemers

De kick-off bijeenkomst van Starters Succes Oss Bernheze was zeer succesvol en kende een grote opkomst. Meer dan 150 (door)startende ondernemers kwamen op dinsdag 11 oktober naar het gemeentehuis in Oss om alle ins en outs te horen over dit initiatief en de intensieve begeleiding en ondersteuning via de StartersCoaching. Drie startende ondernemers, Wijn van CAVE, Spahuys & Van Gruijthuijsen Elektro én toponderneemster Annemarie van Gaal deelden hun verhaal met de toehoorders. Ook het netwerkgedeelte werd goed benut; veel visitekaartjes werden uitgewisseld. Zo’n 75 starters hebben tijdens de bijeenkomst al aangegeven interesse te hebben in de ondersteuning die Starters Succes Oss Bernheze kan bieden. Zij, en alle andere geïnteresseerden, horen binnenkort meer over het vervolg.

Bekijk hier het nieuwsitem Starters Succes Oss Bernheze van Dtv, met een interview met Jasper van Wordragen, projectleider Starters Succes Oss Bernheze, en een korte impressie van de bijeenkomst.

Bekijk hieronder de foto’s van de bijeenkomst.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank