Rob van Herpen - Starters Succes

Rob van Herpen

Voor en door ondernemers

Ik ben …

Rob van Herpen, geboren en getogen in Dinther en sinds oktober 2014 werkzaam vanuit mijn eigen adviesbureau CaminoR Advies, waaruit ik, voornamelijk food-bedrijven adviseer.

Ik heb gedaan …

Na mijn studie heb ik 2 jaar gewerkt in Marseille bij een groothandel in vlees. Daarna 2 jaar bij een vishandel in Veghel. Vervolgens heb ik 19 jaar een inkoopfunctie gehad bij Sligro Food Group, waarvan de laatste 8 jaar in de directie als eindverantwoordelijke voor inkoop en category management.

Ik vind …

Ik ben van mening dat we moeten gaan voor onze eigen kansen. Maar dat moet wel met een goed plan. In het kader van Starters Succes Oss Bernheze denk dat veel starters nét dat beetje kennis en kunde ontbreekt om lekker aan de slag te gaan.

“Veel starters ontbreekt nét dat beetje kennis en kunde om lekker aan de slag te gaan”

Ik lever

Kennis van de markt van food-service en retail, inkoop, het vermarkten van producten, private label, en voornamelijk de passie, strategie en wegen die nodig zijn om een succesvol ondernemer te worden.

Ik wil

Erg graag mijn kennis delen met (startende) ondernemers. Zij hebben al het lef getoond om hun droom van een eigen bedrijfje te verwezenlijken. Graag wil ik ze daarbij helpen!

Ik wil …

In contact komen met deze coach.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank