Paul van Workum - Starters Succes

Paul van Workum

Voor en door ondernemers

Ik ben…

Paul van Workum, ondernemer die overal kansen ziet en ze ook aanpakt. Ook deel ik als businesscoach die ervaringen. Ik ga graag de uitdaging aan om starters te helpen om ze te laten groeien.

Ik heb gedaan…

Met mijn bedrijf ben ik sinds 2011 actief als project- en procesmanager. Ook houd ik me onder andere bezig met sales in en met de bedrijven Smarpshare Nederland en 5Pro Nederland. Daarbij komt dat ik in het samenwerkingsverband KAM Togezether en Energiecoöperatie Escoss zit. Bovendien was ik samen met Jasper initiatiefnemer van Bizztopia. Door de jaren heen heb ik al veel uitdagingen gehad waar andere ondernemers ook mee worstelen. Juist door mijn oplossingen te delen kan ik anderen helpen.

Ik vind…

Dat Starters Succes Oss Bernheze de plek voor starters is om hun bedrijf succesvoller te maken. Niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er één gebruiken. Een coach is voor mij iemand die je in korte tijd een zet in de juiste richting kan geven. Als ondernemer moet je veel zaken kunnen. Zelf ben je goed in hetgeen waarvoor je begint met ondernemen. Maar de zaken naast je vakgebied zijn vaak net zo belangrijk. Denk aan sales, marketing, boekhouding, netwerken en communicatie. Daarover sparren met een coach is zeer waardevol.

“Als ondernemer moet je veel zaken kunnen en de bijzaken zijn vaak net zo belangrijk als je eigen vakgebied!”

Ik lever…

Een sterk businessmodel dat uitgaat van de kracht van de ondernemer. Het levert zo eenvoudig mogelijk waarde aan klanten en zorgt voor focus en resultaatgerichtheid in je bedrijf.

Ik wil…

Mensen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ook wil ik mijn ervaring, kennis en netwerk inzetten om bedrijven, concepten en businessmodellen te vernieuwen,  te verrijken en te verbeteren. Ik laat je zien dat bedrijven méér kunnen bereiken met minder moeite, tijd en geld.

Ik wil …

In contact komen met deze coach.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank