Jasper van Wordragen - Starters Succes

Jasper van Wordragen

Voor en door ondernemers

Ik ben

Jasper van Wordragen en sinds 2007 ondernemer en coach. Ik zet me voortdurend in om het bestaansrecht en de omzet van kleine ondernemers te vergroten. Ik help hen door coaching en advies, ik stimuleer samenwerking met andere ondernemers, ik leg contact met potentiële klanten en ik help bij het vinden van financiers voor investeringen.

Als ondernemer ben ik medeoprichter van ondernemerscoöperatie Bizztopia.

In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van ondernemersvereniging Tibo.

Ik heb gedaan

Na mijn HBO-opleiding commerciële economie en het behalen van mijn Master of Business Administration-diploma heb ik tot 2007 ongeveer 13 jaar gewerkt in marketing & sales -functies, met name in de zakelijke dienstverlening. Sinds 2007 werk ik zelfstandig als coach en adviseur en heb ik vele bedrijven geholpen bij het op- of uitbouwen van een gezond bedrijf.

Ik vind

Ik vind Starters Succes Oss Bernheze een geweldig initiatief en ben er trots op dat de gemeente, de Rabobank en de Osse ondernemersverenigingen zo’n faciliteit bieden om starters op weg te helpen. Bovendien is het een prachtig netwerk om andere ondernemers te leren kennen.

“Maak geen one-man-show van je onderneming maar werk aan een goed netwerk en durf te vragen!”

Ik lever

Ik lever als coach een bijdrage in de ontwikkeling van plannen, help met het verkrijgen van opdrachten en ben klankbord voor de ondernemer. Als projectleider verzorg ik alle intakegesprekken voor de starters en doorstarters, die zich bij ons melden en regel ik de eventuele vervolgcontacten met de Starters Succes Oss Bernheze-coaches of OndernemersLift+.

Ik wil

Ik wil dat Starters Succes Oss Bernheze dé plek blijft waar alle startende ondernemers met hun vragen terecht kunnen en ik wil intensieve samenwerking realiseren met andere relevante initiatieven voor ondernemers, ondernemend Oss, de gemeente en de scholing- en kennisinstellingen in de regio.

Ik wil …

In contact komen met deze coach.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank