Frenk Sprangers - Starters Succes

Frenk Sprangers

Voor en door ondernemers

Ik ben…

Frenk Sprangers, communicatieadviseur en ondernemer. Inmiddels ben ik 35 jaar actief in het vak met een eigen bureau  Voor mij betekent ondernemerschap flexibel zijn, meebewegen met wat op je pad komt en juist lastige zaken aanpakken en niet uit de weg gaan.

Ik heb gedaan

Ooit ben ik alleen gestart als vormgever. Dat is uitgegroeid tot het communicatiebureau afgestemd op de vraag van nu. Autodidact met bijscholing in marketing en communicatie, maar vooral gericht op de ‘praktijk’, heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben.

Ik vind

Starters Succes Oss Bernheze een mooi initiatief. Het geeft startups de kans om te ontdekken of ze geschikt zijn voor het ondernemerschap. Dit is niet alleen leerzaam voor de starter, maar ook voor de coach! Het sterkt je in wat je al wist of het houdt je scherp op nieuwe ontwikkelingen. Met weinig financiële middelen slim ondernemen en effectief werken is steeds weer de uitdaging!

“Het houdt je scherp op nieuwe ontwikkelingen!”

Ik lever

Met starters werk ik een propositiepitch uit. Dit helpt ze in het scherpstellen van wat ze beloven aan hun klanten. Ik geef support op hoe ze zich moeten positioneren in hun markt. Hoe ze zich verkopen. Acquisitie dus! Hoe doe je dat? Hoe presenteer je jezelf, Hoe kom je aan de eerste en daarna de volgende klanten …

Ik wil

Starters helpen met het maken van de juiste keuzes, ze zelfvertrouwen geven bij hun plan en de uitrol ervan door inzet van mijn eigen ervaringen, kennis en netwerk.

Ik wil …

In contact komen met deze coach.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank