Bites & Business: Social Media - Starters Succes

Bites & Business: Social Media

Voor en door ondernemers

Maandag 18 januari vond de 1e online Bites & Business van 2021 plaats met als onderwerp ‘Social Media’. Mieke Langenhuizen van Social Monday heeft uitleg gegeven en de deelnemers van de nodige tips voorzien: ben social in je berichten de klant heeft alleen interesse in zichzelf, ben consistent met het posten en lever kwaliteit in je berichten, wissel het soort content af met foto’s, video’s. Social Media is doen en doe je niets dan krijg je niets!. Verder gaf Mieke de tip: ga investeren en verbeter het gebruik van Social Media, het levert je geld op.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X