Bites & Business 'Klantgericht meer geld verdienen met je idee' - Starters Succes

Bites & Business ‘Klantgericht meer geld verdienen met je idee’

Voor en door ondernemers

Bij ‘Bites & Business’ van vandaag over bedrijfsstrategie was er veel ruimte voor interactie en discussie. De twintig aanwezige ondernemers gingen met Paul van Workum en Jasper van Wordragen in gesprek over hun bedrijfsstrategie en verdienmodel.

Het bij ondernemers en managers bekende Business Model Canvas was de leidraad. Er werd vooral veel van de deelnemers zelf gevraagd. In groepjes kregen ze de opdrachten o.a. ‘Met welk idee ga jij de kost verdienen’? ‘Wat wil je bereiken’? ‘Wie of wat wordt jou klant’?. De deelnemers gingen, na afloop van de aansluitende borrel, met veel nieuwe kennis en inspiratie naar huis.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X