Bites & Business ‘hoe word je beter gevonden op internet’ - Starters Succes

Bites & Business ‘hoe word je beter gevonden op internet’

Voor en door ondernemers

Tijdens de online Bites & Business ‘hoe word je beter gevonden op internet’ heeft Guus Weitzel van SEO Advies MKB de deelnemers meegenomen naar de basis voor een goede vindbaarheid op internet. Tevens is er uitleg gegeven over keywordsvariaties en combinaties en hebben de deelnemers tips ontvangen om te onderzoeken op welke keywords ze gevonden wilden worden. Ook is er nog gesproken over o.a. : links, social media, mobiele vriendelijkheid en Google algoritme updates. Het was een zeer interessante en leerzame middag waarvoor we Guus hartelijk bedanken.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X