Bites & Business: 'Google mijn bedrijf" - Starters Succes

Bites & Business: ‘Google mijn bedrijf”

Voor en door ondernemers

Vandaag stond de online Bites & Business in het teken van ‘Google mijn bedrijf’. Paula Heesbeen van De Online Zakenvrouw gaf de deelnemers tips om het Google mijn bedrijf account goed in te richten. Diverse vragen over o.a. het gebruik van het account, welke gegevens belangrijk zijn om in te vullen, hoe je foto’s plaatst en hoe de reviews werken werden behandeld. Verder kwam het plaatsen van berichten en het gebruik van de app aan bod. We bedanken Paula voor de enthousiaste uitleg en de deelnemers voor de actieve inbreng en wensen ze veel succes met het inrichten van het Google mijn bedrijf account.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X