Bites & Business 'durf te vragen' - Starters Succes

Bites & Business ‘durf te vragen’

Voor en door ondernemers

Er was een grote opkomst voor de workshop ‘durf te vragen’. In het 1e gedeelte werd door Jasper van Wordragen uitleg gegeven over wat netwerken betekent en wat je kunt met deze netwerken. Het is belangrijk om je netwerk in kaart te brengen, doelen te stellen en hiervoor tijd vrij te maken. Ook zijn er enkele mogelijkheden en voorbeelden besproken voor het opbouwen van netwerken via LinkedIn. In het 2e gedeelte werden de deelnemers in de gelegenheid gesteld hun vraag te stellen; hier werd door nagenoeg iedereen gebruik van gemaakt. De deelnemers gingen met veel tips naar huis waarmee ze aan de slag kunnen.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank