Bennie van Zandvoort; Met humor de blokkades van de starter te lijf - Starters Succes

Bennie van Zandvoort; Met humor de blokkades van de starter te lijf

Voor en door ondernemers

Licht provocerend, maar met humor en respect voor de starter, onderzoeken waar de “weerstand van de ondernemer” zit. Daarna in een gezamenlijke ontdekkingstocht het bedrijf op de rit krijgen – met een scherp oog voor de juridische aspecten van het ondernemerschap. Dat is de werkwijze van Bennie van Zandvoort, coach bij Starters Succes Oss Bernheze.

De negen coaches van Starters Succes zijn stuk voor stuk thuis in alle aspecten van het ondernemerschap én kunnen op hun eigen terrein de diepte in. Van Zandvoort, 25 jaar advocaat en als ondernemer reeds twaalf jaar aan het roer van Van Zandvoort Legal, handelt uit de overtuiging dat het meest persoonlijke tegelijkertijd universeel is. Iedere ondernemer zit, kortom, met vergelijkbare vragen.

Passen je competenties bij het ondernemerschap? Hoe toon je aan dat je zelfstandig bent nu de VAR-verklaring niet meer geldt? Wat spreek je af in een samenwerkingsovereenkomst ter voorbereiding op een conflict? Dat zijn vragen voor Van Zandvoort. “Aan sommige competenties kun je sleutelen. Maakbaar is het leven echter niet, dus ik blijf kritisch. Hoe komt het dat je vastloopt in het benaderen van je klanten? Bijten ze? Noem eens één persoon voor wie je producten of diensten interessant zijn. Heb je hem al gebeld?”

Behalve de juiste competenties is het belangrijk een doel voor ogen te hebben waar je warm voor loopt, verzekert hij. Wat je beoogt, komt aan het licht in een gezamenlijke verkenning. Die komt pas van de grond als beide partijen weten “wat voor vlees ze in de kuip hebben”.

Ben je korter dan vijf jaar ondernemer? Starters Succes helpt. www.starterssucces.nl

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank