Annic van Wonderen inspireert (startende) ondernemers - Starters Succes

Annic van Wonderen inspireert (startende) ondernemers

Voor en door ondernemers

Consultant, vlogfanaat en fanatiek blogger Annic van Wonderen inspireerde met haar motto ‘doen, durven en doorzetten’ ruim 80 ondernemers tijdens de Ondernemersbijeenkomst op 7 december in de Groene Engel.

Ondernemen zit in het bloed
Geïnspireerd door de ondernemersdrive van haar vader, begon Annic 7 jaar geleden de immens populair geworden website ILoveFashionNews.com. Naarmate haar succes groeide, kreeg ze steeds vaker de vraag naar het geheim van ondernemen. Tijdens de bijeenkomst deelde ze haar ervaringen en gaf ze gouden tips…

Concrete tips en tricks
Met haar adviezen zette Annic de aanwezigen op scherp. “Vier elk succes, hoe klein ook, vier het!”, stipt ze als eerste aan. Een breed scala aan concrete tips en tricks passeren vervolgens de revue. “Laat een visitekaartje maken in een opvallend formaat en heb het áltijd bij je”, zei Annic enthousiast. Met thema’s als social media, netwerken, marketing, PR en financiën boeide Annic iedereen van begin tot eind.

Vragenvuur
Na afloop van Annic’s inspirerende verhaal brandde het vragenvuur in de zaal los. Ondernemer Vera vroeg zich bijvoorbeeld af hoe ze haar bereik verhoogt met haar Facebookberichten. Annic gaf hierop haar advies: “Stel je volgers vragen, dat werkt echt!”

Tijdens de netwerkborrel die daarna volgde, zochten ondernemers elkaar op en praatten vol enthousiasme na over de gekregen tips. Ondernemer in spé, Dorien: “Misschien gaat het er dan nu toch echt van komen, mijn eigen onderneming!”

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank