Altijd al je innovatieve idee willen realiseren? - Starters Succes

Altijd al je innovatieve idee willen realiseren?

Voor en door ondernemers

ssoOp 10 december organiseert Starters Succes Oss Bernheze van 15.30 tot 18.30 uur haar vijfde StartersPodium. Dit keer met het thema: innovatie. Een term waar iedereen tegenwoordig de mond van vol heeft. Want innoveren is ‘hot’. Maar het is ook een ruim begrip, dat om veel meer dan alleen het ontwikkelen van een nieuw product of dienst gaat. Tijdens dit StartersPodium laten we je zien dat innovatie gaat over alle aspecten van de bedrijfsvoering. We bieden je een inspirerend programma waar jij als (door-)startende ondernemer leert te verwoorden hoe jij je onderscheid in de markt.

Wanneer: dinsdag 10 december van 15.30 tot 18.30 uur.
Waar:
Dome-X, het kennisatelier van Hendriks Bouw en Ontwikkeling.
Kanaalstraat 12 in Oss.
Meteen een unieke kans om kennis te maken met deze inspirerende plek!

Duwtje in de juiste richting!
Ook dit vijfde StartersPodium staat weer garant voor een verrassend programma vol inspirerende sprekers. Aan de hand van voorbeelden laten zij je zien hoe zij innovatie vertalen naar de praktijk. Zo zal Paul Jansen de innovatiekracht van het Dome-X concept toelichten. Patrick Noor vertelt over zijn ingenieuze ‘motion control’ waarmee hij grote jachten kan stabiliseren en waarvoor hij onlangs een nominatie ontving. Reinier Vinken legt uit hoe hij een nieuw geluidsbeheersysteem heeft ontwikkeld om de leefbaarheid in steden te verbeteren. Als laatste licht Patrick de Vocht zijn totaal nieuwe benadering van telefonie binnen het MKB toe. Tot slot zal Ondernemerslift+ uitleggen hoe zij startende ondernemers kan ondersteunen bij het maken van businessplannen en het aanvragen van financiële support. Na de presentatie bieden wij een netwerkgelegenheid waarbij de coaches van Starters Succes Oss Bernheze je graag helpen met het uitwerken van je concept.

Komt jouw innovatieve idee tot uitwerking?
Heb jij een innovatief idee? Wellicht heb je hierbij hulp nodig om dit plan te realiseren? Wij geven iedere starter de kans om zijn of haar plan in maximaal 100 woorden te omschrijven. Het meest inspirerende idee mag een begeleidingstraject van de coaches vanuit de organisatie verwachten. Mail dat voorafgaand via deze link of lever je concept in tijdens de bijeenkomst

Deelname is gratis, maar schrijf je wel vooraf in. Doe dat heel eenvoudig via deze link. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 6 december. Een bijeenkomst die je niet mag missen!

Graag tot ziens op dinsdag 10 december.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank