Hoe wordt ik beter gevonden op internet - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

15 februari
Start: 15:30u
Einde: 17:30u
Locatie: Bizztopia Oss

Workshop: Hoe word je beter gevonden op internet!

Een van de eerste stappen die je als (startende) ondernemer vaak zet, is het maken van een website. Immers, de meeste mensen zoeken een product, dienst of vakman online. Maar hoe wordt je goed gevonden op internet zodat je meer bezoekers krijgt en meer leads genereert.

Tijdens de workshop van Guus Weitzel van SEO Advies MKB gaan we aan de slag met SEO. De afkorting staat voor “Search Engine Optimization” of “Zoekmachineoptimalisatie”. Een verzameling van technieken, waarmee je jouw website of webshop beter vindbaar maakt in zoekmachines zoals Google. Als je weet waar je op moet letten, dan kan je er zelf al enorm veel aan doen om goed gevonden te worden en hoog in de zoekresultaten van Google te komen.

Geïnteresseerd in de workshop van Guus Weitzel? Meld je aan via onderstaande button.

Aanmelden Workshop 'Hoe word je beter gevonden op internet'

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X