Open Coffee voor startende ondernemers uit Oss en Bernheze

Kom je ook?

Meld je direct aan

06 oktober
Start: 09:00u
Einde: 11:00u
De Schakel 1 te Oss

Open Coffee ON TOUR / Pop-up Store Unne-Rikken®

Gastheer van deze Open Coffee ON TOUR Bas Rikken is een ondernemer op het creatieve vlak. Bas ontwerpt, maakt en verkoopt designverlichting en meubelen op maat. Zijn karakteristieke kenmerk is de dubbele K die in veel ontwerpen terugkomt, maar zonder kan ook 😉. Hij zal ons deze ochtend het een en ander vertellen over zijn onderneming en ons meenemen in zijn ervaringen als ondernemer.

Wat is Open Coffee Oss?
Open Coffee Oss is een informeel en laagdrempelig ondernemersnetwerk. Als ondernemer (zelfstandig of in loondienst) kun je hier elke maand terecht om je netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Hoe werkt Open Coffee Oss
Geen contributie en geen officiële inschrijving maar gewoon ontspannen een kop koffie drinken met andere ondernemers. Elke eerste vrijdag van de maand tussen 9 en 11 uur, vanaf oktober 2023 op een steeds wisselende locatie. Hou de website en de socials in de gaten voor de actuele locatie.

Klik hier voor meer informatie .

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X