Open Coffee voor startende ondernemers uit Oss en Bernheze

Kom je ook?

Meld je direct aan

01 december
Start: 09:00u
Einde: 11:00u
Bizztopia, Oude Litherweg 2 te Oss

Open Coffee ON TOUR

Op vrijdag 1 december is de laatste Open Coffee Oss van dit jaar. En dit keer zijn we te gast, ook voor de allerlaatste keer, bij Bizztopia. In het voorjaar van 2024 krijgt @Paulus, het gebouw waar Bizztopia zit, een mooie andere bestemming. Kunstenaars en ondernemers zoeken allemaal een ander plekje, en voor de laatste Open Coffee van het jaar vonden we dit dus een mooie, symbolische, locatie.

Ben je ondernemer, startend of al langer bezig, bij Open Coffee ben je altijd welkom om te netwerken met andere ondernemers, te vertellen waar je zelf mee bezig bent en te horen wat andere ondernemers beweegt en bezighoudt.

We zien je graag bij Bizztopia, aanmelden is niet nodig.

Klik hier voor meer informatie .

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X