Open Coffee voor startende ondernemers uit Oss en Bernheze

Kom je ook?

Meld je direct aan

03 november
Start: 09:00u
Einde: 11:00u
Vitaplaza, Wethouder van Eschstraat 175 Oss (pand aan rotonde)

Open Coffee ON TOUR

Gastheer van deze Open Coffee ON TOUR is Milton van Haren, een ondernemer die de wereld mooier wil maken door mensen te helpen gezond te worden en te blijven onder het motto ‘Vitaal worden’ ‘Vitaal werken’ en ‘Vitaal leven’. Hij zal ons deze ochtend het een en ander vertellen over zijn onderneming en ons meenemen in zijn ervaringen als ondernemer.

Wat is Open Coffee Oss?
Open Coffee Oss is een informeel en laagdrempelig ondernemersnetwerk. Als ondernemer (zelfstandig of in loondienst) kun je hier elke maand terecht om je netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Hoe werkt Open Coffee Oss
Geen contributie en geen officiële inschrijving maar gewoon ontspannen een kop koffie drinken met andere ondernemers. Elke eerste vrijdag van de maand tussen 9 en 11 uur, vanaf oktober 2023 op een steeds wisselende locatie. Hou de website en de socials in de gaten voor de actuele locatie.

Nieuwe host?
Wil jij de host zijn voor volgende de Open Coffee van december, stem dit meteen af tijdens deze Open Coffee.

Klik hier voor meer informatie .

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X