Open Coffee Boost: Ondernemen in turbulente tijden! - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

02 juni
Start: 15:00u

Open Coffee Boost: Ondernemen in turbulente tijden!

Op donderdag 2 juni is er van 15.00u – 18.00u een Open Coffee Boost bij @Pauls

Blijf vragen, ben scherp en voorbereid!
Als ondernemer of zzp’er bén je jouw bedrijf. Dat betekent dat je niet alleen in maar ook aan je bedrijf werkt. Doe goede zaken als de economie goed draait. Maar sta ook stil bij de toekomst. Waar sta ik nu, waar wil ik heen en hoe kom ik daar? Sluit mijn product nog aan bij de markt en de behoefte van mijn klant? Heb ik voldoende (nieuwe) klanten? Zijn mijn financiën robuust genoeg om een tegenvaller op te vangen? Heb ik een plan B?.

BOOST je bedrijf,nu!
Ondernemers en starters in en om Oss verdienen een bedrijf met een stevig fundament dat de toekomst aan kan. Bekijk via onderstaande link het volledige programma en meld je snel aan voor dit GRATIS Open Coffee BOOST event.
Een event waar je wordt geïnformeerd, gemotiveerd en geïnspireerd om het beste uit jezelf én je onderneming te halen.

En natuurlijk: werk aan je netwerk nu het weer kan!

Programma en aanmelding Open Coffee Boost

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank