Ondenremerscafé voor starters uit Oss en Bernheze

Kom je ook?

Meld je direct aan

05 oktober
Start: 19:30u
Einde: 22:00u
Het Tunneke, Het Dorp 148 te Heesch

Ondernemerscafé: Nieuwe kansen voor ondernemers

Ben je een ondernemer die op zoek is naar nieuwe kansen om je bedrijf te laten groeien? Wil je meer weten over de laatste trends en ontwikkelingen? Wil je in contact komen met andere ondernemers die dezelfde passie en ambitie hebben als jij? Dan mag je de ondernemersbijeenkomst over nieuwe kansen voor ondernemers niet missen!

Deze bijeenkomst is een unieke kans om te netwerken, te leren en te inspireren. Je krijgt de kans om te luisteren naar collega ondernemers die hun ervaringen en tips delen over hoe zij succesvol zijn geworden. Je kunt zelf ook jouw ervaringen en inzichten delen door te reageren op de stellingen. Internationalisering, samenwerking, online marketing, nieuwe business modellen, AI, data? Hoe til jij jouw bedrijf naar een hoger niveau? En hoe doen jouw collega’s dat? Praat en mee en leer elkaar nog beter kennen.

En natuurlijk kun je ook genieten van een gezellige borrel met andere ondernemers die net zo enthousiast zijn als jij!

Het ondernemerscafé over nieuwe kansen voor ondernemers vindt plaats op 5 oktober van 19.30 tot 22.00 uur bij ’t Tunneke in Heesch. De toegang is gratis, maar je moet je wel van tevoren aanmelden via onderstaand link. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan!

We organiseren deze bijeenkomst samen met Ondernemersvereniging Heesch. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de ervaren ondernemers van deze vereniging.

Graag tot ziens op 5 oktober 2023!

Aanmelden ondernemerscafé

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X