Ondernemersbezoek Vetipak - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

29 september
Start: 09:00u

Ondernemersbezoek Vetipak

Op donderdag 29 september 09.00u gaan we op bezoek bij Vetipak op de Menhinweg 15 te Oss. Arno van de Ven geeft ons een kijkje in de keuken en neemt ons mee in zijn inspirerende ondernemersverhaal.

Aanleiding om het ondernemerspad in te slaan
Arno werkte samen met een compagnon bij een logistiek bedrijf in Veghel waar ze als opgeleide machinebouwers de enige twee echte techneuten waren. Co-packing werd daar totaal niet serieus genomen en Arno en zijn compagnon vonden dat dit beter kon. Ze hebben beiden ontslag genomen en zijn in 1997 gestart met Vetipak.

Wat is er zo bijzonder aan jouw bedrijf
Arno vertelt: we bewegen continu met de klant mee en zijn zeer innovatief. We zijn een op-en-top familiebedrijf met rasechte ondernemers aan het roer. Daarnaast maakt het DNA ons bedrijf ook bijzonder; GOET²: Gelijkwaardig, Ondernemend, Eigenaarschap, Trots, Team.

Bij Vetipak doen we de dingen Goet²

Bijzondere mijlpalen
Sinds 1997 heeft Vetipak zich ontwikkeld van kleine lokale verpakker tot een van de grootste co-packers in Europa. We zijn een grote partij geworden waar allerlei Europese fabrikanten en tal van A-merken graag samen mee willen werken, onlangs hebben we een 10e vestiging geopend. In 2013 zijn we uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het Jaar’ in Oss.

‘We spelen in Champions League van het inpakken’

Hindernissen
Het blijft steeds de uitdaging hoe met eventuele hindernissen om te gaan om het tot een succes te maken. Alle keuzes die gemaakt zijn hebben Vetipak gemaakt tot wat het nu is en daar zijn we trots op.

Trots
Het meest trots zijn we op onze medewerkers (ruim 650), zij zijn toch degene die het doen; alleen als we de dingen samen doen, maken we het verschil. En dat biedt kansen, voor iedereen.

Bij Vetipak hanteert men de krachten van het leidinggeven volgens met principe van Jistske Kramer; oftewel middels Power en Love. Power geeft de kracht aan van het begrenzen en het scheppen van duidelijkheid. Love geeft de kracht aan van verbinding en zachtheid.

Locatie: Menhirweg 15 te Oss

Geïnteresseerd in het ondernemersverhaal van Arno, meld dan aan via onderstaande button.

Aanmelden

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X