Ondernemersbezoek Spahuys - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

14 april
Start: 09:00u

Ondernemersbezoek Spahuys

Op donderdag 14 april gaan we op bezoek bij Spahuys. Wendy Vogels geeft ons een kijkje in de keuken en neemt ons mee in haar inspirerende ondernemersverhaal.

Tipje van de sluiter: inslaan ondernemerspad

Wendy vertelt: Ik ben creatief, ondernemend en zoek altijd naar oplossingen. Ik merkte dat werken bij een werkgever altijd beperkingen zitten en dat wilde ik niet meer. Ik ben altijd 3 stappen verder en ben iemand die graag iets wil creëren in plaats van stil zitten en afwachten.

Wat is zo bijzonder aan jouw bedrijf?

Wij geven alle behandelingen zoals bij een sauna maar dan zonder de zwembaden en de sauna’s waardoor je wel dat optimale wellness gevoel hebt maar niet naakt hoeft en waardoor het voor iedereen toegankelijk is. We zijn de grootste van heel Nederland hierin en uniek in wat wij doen.

Meest bijzondere mijlpalen?

We zijn met Spahuys in grote magazines gekomen en op het jeugdjournaal met ‘spahuys kids’. Verder zijn we trots op ons nieuwe pand, waar we nu ook een compleet nieuw internationaal skincare lijn neerzetten voor tieners waarbij we weer de eerste zijn op dit niveau.

Hindernissen en leerpunten?

Ik ben best wel wat hindernissen tegen gekomen o. a. met het nieuwe pand en een compagnon die na een half jaar stopte. Elke dag gebeurt er wel iets. Als ik het over zou doen zou ik niets anders doen, van alles leer je en daardoor wordt je gevormd als ondernemer.

Wat maakt jou tot een succesvolle ondernemer

Mijn eigen pad te creëren en niet te luisteren naar andere. Doen wat ik wil en waar ik goed in ben en dat is niet de rest volgen maar juist vernieuwen.

Benieuwd naar de details? Tijd en plaats:

  • Donderdag 14 april
  • 9.00-11.00 uur (inloop 8.45)
  • Koningsloper 13, Oss

Aan deelname zijn geen verdere kosten verbonden.

Meld je nu direct aan!

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X