Ondernemersbezoek Rien Wijdeven en Réne Jetten van de Gemeente Bernheze - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

12 oktober
Start: 13:30u

Ondernemersbezoek Rien Wijdeven en Réne Jetten van de Gemeente Bernheze

Wethouder Rien Wijdeven en bedrijvencontactfunctionaris René Jetten zijn tijdens deze editie van Ondernemersbezoek uw gastheer. Vanaf 13:15 uur heten zij jullie van harte welkom in het gemeentehuis van Bernheze in Heesch.

Ondernemers zoals jij geven zij graag een kijkje in de keuken van de gemeentelijke organisatie. Letterlijk en figuurlijk, want een rondleiding ontbreekt natuurlijk niet. Een prachtige gelegenheid om achter de schermen te kijken én vragen te stellen over bijvoorbeeld veiligheid, regionale samenwerking, werkgelegenheid, duurzaamheid en innovatie.

En ook vertellen zij graag iets over zichzelf. Wat hen drijft in het werk, waar ze ’s nachts wakker van liggen. Maar zij zijn ook nieuwsgierig naar jullie. Wat is jullie passie? Wat wil je nog leren? En wat verwacht je van de gemeente?

Grijp deze unieke kans om met twee bestuurders in gesprek te gaan en kom op woensdag 12 oktober van 13:15 tot 15:30 uur naar het gemeentehuis in Heesch.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden ondernemersbezoek

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X