Bedrijfsbezoek Ton Kemkens | Patrimonium - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

12 april
Start: 09:00u
Einde: 11:00u
Maasdijk 29A, Megen

Bedrijfsbezoek Ton Kemkens | Patrimonium

Op woensdag 12 april a.s. gaan we op bezoek bij Ton Kemkens van Patrimonium. Ton geeft ons een kijkje in de keuken van zijn onderneming en neemt ons mee in zijn inspirerende verhalen hoe hij tot zijn vastgoedportefeuille is gekomen.

Aanleiding om het ondernemerspad in te slaan
Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Dagelijks was het reilen en zeilen van het installatiebedrijf vaste kost rondom de keukentafel. Gelukkig ging het vaak ook over andere zaken dan het familiebedrijf. Mijn ouders hebben samen het bedrijf opgericht en opgebouwd tot een mooi en goedlopend regionaal familiebedrijf.Hard werken, goed opletten en oog hebben voor elkaar (voor personeel maar ook voor de medemens in z’n algemeenheid) zijn waardes die we van jongs af aan hebben meegekregen.

Wat is er zo bijzonder aan jouw bedrijf
Patrimonium kijkt niet alleen naar het praktisch huisvesten van mensen op het gebied van wonen en werken, maar zoekt met de herbestemming van panden een toegevoegde waarde voor het straatbeeld en met de nieuwe functie een opwaardering van de leefbaarheid van dat plekje in de stad. Of dat nu in Oss is of in Tilburg. Het dient een toegevoegde waarde te hebben voor de stad, ook al is het maar stukje bij beetje. Drijfveer komt vooral uit het feit dat in het verleden mooie waardevolle panden in Oss zijn gesloopt. “Daar moeten we van leren.”

Trots
We zijn continu op zoek naar objecten met historie, objecten met een verhaal. Deze te herstellen in oude glorie en te voorzien van een eigentijdse bestemming. Zo hebben we onlangs nog met een Stichting het Cultureel Centrum de Groene Engel van de gemeente Oss gekocht. We gaan met 4 betrokken Ossenaren (en tevens zelfstandige ondernemers) dit markante gebouw opwaarderen qua uitstraling en duurzaamheid. Daarmee is de exploitatie van het cultuurpodium meer gegarandeerd en dat is weer goed voor de stad Oss en de regio.

Succesvol ondernemer
Als persoon ben ik open en gedreven, goed luisteren, niet te snel oordelen en vooral met elkaar in gesprek blijven is nodig om veel problemen op te lossen. 80% van de conflicten ontstaan als gevolg van verkeerde communicatie. Veel problemen kunnen niet opgelost worden per mail of app, ga om de tafel en zoek samen naar een oplossing. “Op z’n tijd hoort daar ook humor bij, dat maakt het werk menselijker en relativeert het toch al zo serieuze leven.”

Geïnteresseerd in het ondernemersverhaal van Ton, meld dan aan via onderstaande button.

Aanmelden bedrijfsbezoek

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X