Ondernemersbezoek CyBe - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

09 juni
Start: 09:00u

Ondernemersbezoek CyBe

Op donderdag 9 juni gaan we op bezoek bij CyBe. Berry Hendriks geeft ons een kijkje in de keuken en neemt ons mee in zijn inspirerende ondernemersverhaal. 

Aanleiding om het ondernemerspad in te slaan
Al van jongs af aan zat het ondernemen en innoveren al in me. Ik werkte bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling, was projectleider en studeerde aan de universiteit. De vraag die me toen al bezighield: waarom bouwen we eigenlijk zoals we bouwen? Deze ervaring heeft mij overtuigd dat het anders moet en kan in de bouwindustrie.

Wat is er zo bijzonder aan jouw bedrijf
CyBe Construction is gespecialiseerd in 3D betonprinten. We focussen ons op sneller, goedkoper en duurzamer bouwen. Daarbij staan we voor “Have fun, Be amazing, Stay happy and live long!”

Bijzondere mijlpalen
We hebben elke jaar de focus op een nieuwe mijlpaal, nieuwe ontwikkeling. Hierbij dragen de eerdere mijlpalen bij aan de volgende.

Hindernissen en leerpunten
Bij elke te nemen mijlpaal zijn er weer nieuwe hindernissen, daarvan leer je wanneer je eraan begint “Learning by doing”.

Ik ben trots op de prestaties die we als team elk kwartaal weer weten neer te zetten, o.a. qua machines produceren en leveren, nieuwe technologie ontwikkelen, gebouw realiseren en onze partners middels de training in staat stellen om business te genereren met ons 3Dprinten

Wil je weten welke uitdagingen Berry tegenkwam? Of welke tips hij voor jou in petto heeft? Ga mee met het ondernemersbezoek.

Tijd en plaats:

  • Donderdag 9 juni
  • 9.00-11.00 uur (inloop 8.45)
  • Molenstraat 61 te Oss

Aan deelname zijn geen verdere kosten verbonden.

Meld je nu direct aan!

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank