Omgaan met je eigen kritische stemmetje als ondernemer

Kom je ook?

Meld je direct aan

13 mei
Start: 15:30u
Einde: 17:30u
Dome-x, Kanaalstraat 12B te Oss

Workshop: Omgaan met je eigen kritische stemmetje als ondernemer

Heb je vol enthousiasme gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap, maar klinkt er geregeld een kritisch stemmetje in je hoofd?

‘Ben ik wel goed genoeg in mijn vak?’ ‘Wat als niemand klant wordt?’ ‘Wat als mijn bedrijf geen succes wordt?’

Herkenbaar? Je zelfvertrouwen als zelfstandige kan hierdoor behoorlijk wankelen. En dat heeft gevolgen voor de acties die je (niet) onderneemt binnen je bedrijf.

In deze super praktische workshop ontdek hoe je anders met dat stemmetje kunt omgaan en je leert tools die je jouw leven lang kunt blijven gebruiken!

Geïnteresseerd in de workshop van Harm Wiegersma (Advies en Coaching Wiegersma) en Debbie van der Donk (Flore BOSbegeleiding)? Meld je snel aan via onderstaande button.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Joost Netwerkt.

Aanmelden workshop

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank