Bites & Business sales: méér klanten.... hoe doe ik dat? - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

30 maart
Start: 15:30u

Bites & Business sales: méér klanten…. hoe doe ik dat?

Zonder sales geen klanten, en zonder klanten geen bedrijf. De succesfactor bij zowel ondernemen als verkopen is het gedrag laten zien dat het verschil maakt, met andere woorden ‘zijn’, ‘zeggen’ en ‘doen’.

Veel ondernemers vinden zichzelf geen ‘echte’ verkoper, vinden het verkopen absoluut niet leuk. Wat is daar de oorzaak van? En als je hierop het antwoord hebt is het dan mogelijk om het verkopen leuk te maken, met een aanpak die past bij jouw persoon.

Paul van Teeffelen van Spoor.P gaat met je in gesprek, helpt je met het vinden van een antwoord op de vraag hoe je in het vizier komt van potentiële klanten. Beter nog: hoe vinden klanten jou? Paul kiest voor een praktische benadering gebaseerd op de methode ‘Strategie met ballen’. Ervaar zelf hoe leuk het wordt als je resultaat boekt.

 • Bites & Business sales: méér klanten… hoe doe ik dat?>
 • Tijdstip: Van 15.30 – 17.30
 • Locatie: Bizztopia, Oude Litherweg 2 te Oss

  De Bites & Business is gratis, aanmelden is verplicht en kan via de link aan de rechterkant ‘aanmelden Bites & Business’.

 • Aanmelden Bites & Business

  Voel je thuis

  Kom sparren of gewoon een praatje maken

  Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

  Contact en aanmelden

  Onze partners

  Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

  Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank