Bites & Business: De juiste mindset voor succes! - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

25 april
Start: 15:30u

Bites & Business: De juiste mindset voor succes!

Tijdens de Bites & Business van maandag 25 april gaat Inge de Dreu met je aan de slag met het ondernemersspel ‘Playground for Entrepreneurs’.

Dit is een bordspel waarbij je als ondernemer heel gemakkelijk en laagdrempelig ervaringen met andere ondernemers uit kun wisselen. Op een speelse manier geef en ontvang je  waardevolle inzichten. Deze inzichten helpen je vooruit in het ondernemerschap en kunnen je op nieuwe, innovatieve ideeën brengen. Zo ontwikkel je spelenderwijs een steeds ondernemendere mindset.

Geïnteresseerd in het spel van Inge? sluit dan aan bij de Bites & Business. Aanmelden kan via onderstaande link: ‘Aanmelden Bites & Business’.

Tijd  en plaats

  • Bites & Business: De juiste mindset voor succes!
  • Maandag 25 april 15.30u
  • Bizztopia, Oude Litherweg 2 te Oss

Aanmelden Bites & Business

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X