Kennistafel: Actualiteiten AVG anno 2022! - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

20 mei
Start: 15:30u

Kennistafel: Actualiteiten AVG anno 2022!

We merken dat kennis en aandacht rondom de AVG en cybersecurity na drie jaar is weggezakt. Terwijl de cijfers van cybercriminaliteit blijven stijgen. Nederland is land nummer twee in Europa op het aantal datalekken, 66% van alle gevallen komt door een menselijke fout. In deze tijd waarin we veel hebben thuis gewerkt en waarin werknemers nog steeds veel thuiswerken, is de AVG en cybersecurity belangrijker dan ooit!

Tijdens de kennistafel bespreken Elke van Van Zandvoort Legal en Tanya van 5Pro hoe je met persoons- en bedrijfsgegevens kan omgaan, aan welke eisen je moet voldoen en hoe je de gegevens optimaal kan beveiligen.
Iedere organisatie beschikt over privacygevoelige informatie. Door de juiste stappen te nemen op het gebied van AVG en cybersecurity blijft deze informatie veilig. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt ingegaan op de voorwaarden waaraan je moet voldoen onder de AVG en het voldoende beveiligen van privacygevoelige gegevens.

Elke en Tanya praten je bij over:
– uitspraken van de Autoriteit Persoonsgegevens
– uitspraken van rechters
– update AVG en de bijbehorende uitleg
– Wat mag nog wel en wat mag niet meer?
– datalekken
– Wat moet je doen om jouw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen?

 • Kennistafel; Business Actualiteiten AVG anno 2022!
 • Tijdstip: Van 15.30 – 17.30
 • Locatie: Bizztopia, Oude Litherweg 2 te Oss

  De Bites & Business is gratis, aanmelden is verplicht en kan via de link aan de rechterkant ‘aanmelden Bites & Business’.
  Na afloop ben je van harte welkom op de netwerkborrel.

 • Aanmelden Kennistafel

  Voel je thuis

  Kom sparren of gewoon een praatje maken

  Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

  Contact en aanmelden

  Onze partners

  Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

  Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X