Bedrijfsbezoek aan Damian van Essen | Vidox Media - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

10 mei
Start: 09:00u
Einde: 11:00u
Kanaalstraat 12B, Oss

Bedrijfsbezoek aan Damian van Essen | Vidox Media

Op woensdag 10 mei gaan we op bezoek bij Damian van Essen van Vidox Media. Damian neemt ons mee in zijn inspirerende ondernemersverhaal.

Op 15-jarige leeftijd vindt Damian van Essen dat het bij TOP Oss tijd wordt voor een eigen videokanaal. Hij trekt de stoute schoenen aan en klopt aan bij de voetbalclub. Hij krijgt de vrijheid om te pionieren, maakt het clubkanaal tot een succes en ziet video om zich heen alleen maar belangrijker worden. Daarom richt hij in 2017 Vidox Media op, zijn eigen videobedrijf.

Meteen mag hij aan de slag voor andere clubs, zoals N.E.C. en PSV. Ondertussen ontdekken ook andere organisaties de toegevoegde waarde van video. Én ze horen van een jongen die ze daarbij kan helpen…

Vidox Media groeit vervolgens razendsnel uit tot een video agency met vaste partners en tevreden opdrachtgevers. In 2019 wordt Damian in Oss uitgeroepen tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Sindsdien werkt hij samen met zijn collega’s elke dag keihard om die titel waar te maken.

Geïnteresseerd in het ondernemersverhaal of heb je zelf vragen aan Damian, meld dan aan via onderstaande button.

Aanmelden bedrijfsbezoek

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank