Bedrijfsbezoek Rob van den Berg | Meesters van de Halm - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

13 maart
Start: 09:00u
Einde: 11:00u
De Morgenstond 11B te Heeswijk-Dinther

Bedrijfsbezoek Rob van den Berg | Meesters van de Halm

Op woensdag 13 maart geeft Rob van den Berg een kijkje in de keuken en neemt hij ons mee in zijn inspirerende ondernemersverhaal.

Ontbijtproducent Meesters van de Halm
Grootmeester in granen! Dat mag deze ontbijtproducent met recht genoemd worden. Van granola tot muesli. En van havermout tot boekweitvlokken. Benieuwd naar wat ze nog meer voor lekkers maken voor jouw ontbijtbord? Ga dan mee met het ondernemersbezoek van 13 maaart.

Meesters van de Halm stond aan de wieg van de biologische voeding in Nederland. Rob van den Berg, mede-eigenaar: ‘Onze producten zijn milieuvriendelijk geteeld en van biologische granen. Voor de oorsprong van deze mooie ontbijtproducten moeten we teruggaan in de tijd. Naar de jaren 50 – ver voor de tijd dat verantwoord en biologisch eten trending was. Harrie van Grinsven was ervan overtuigd dat milieu en mens in harmonie moesten samenleven. Vanuit deze visie begon hij met mijn opa graanpletterij De Halm.

Energiezuinige ondernemer
‘Nog steeds werken we met respect voor mens en milieu,’ vertelt Rob vol trots. Het laatste betekent voor ons ook zo duurzaam mogelijk werken. Daarom kopen we energie in van Nederlandse windenergie, hergebruiken we warmte uit ons proces en geven we restproducten een tweede leven als veevoer.

Wil jij weten hoe duurzaam en milieuvriendelijk ondernemerschap er in de praktijk uitziet? Geef je op voor het ondernemersbezoek via events@starterssucces.nl! Naast zijn ondernemersverhaal leidt Rob je graag rond in de graanpletterij. En wie weet kun jij al rondwandelend een graantje meepikken van die lekkere ontbijtgranen.

Geïnteresseerd in het bedrijfsbezoek bij Meesters van de Halm, meld je via onderstaande link aan.

Aanmelden bedrijfsbezoek

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X