Bedrijfsbezoek Mireille Claessen en Sjemaine van Zeeland | Medifit - Starters Succes

Kom je ook?

Meld je direct aan

13 juni
Start: 09:00u
Einde: 11:00u
Heschepad 55 te Oss

Bedrijfsbezoek Mireille Claessen en Sjemaine van Zeeland | Medifit

Op dinsdag 13 juni geven Mireille Claessens en Sjemaine van Zeeland ons een kijkje in de keuken en nemen ze ons mee in hun inspirerende ondernemersverhaal.

Aanleiding om het ondernemerspad in te slaan
Mireille vertelt; ik kwam er al vrij snel achter dat ik mogelijk te eigenwijs was om naar een baas te luisteren. Nadat ik manueel therapie studeerde en opgeleid werd tot zelfstandig professional wist ik het zeker, ik wil mijn eigen praktijk. Voor Sjemaine ging er langere tijd vooraf gegaan voordat ze de stap genomen had, maar nadat ze voor een audit bij Medifit in contact kwam met Mireille bleek dat de visies zo overeen kwamen dat de keuze niet moeilijk was om te gaan participeren in Medifit.

Wat is er zo bijzonder aan jouw bedrijf
Ons bedrijf is niet een typische zorginstelling, we denken dat preventie een rol gaat spelen en zorgen dat we zelf mensen in huis hebben die daar invulling aan kunnen geven. Daarnaast zijn we een innovatief bedrijf in onze branche. We vinden het leuk om nieuwe zorg ideeën te bedenken en uit te rollen.

Bijzondere mijlpalen
Enkele bijzondere mijlpalen zijn het overnemen van de praktijk in 2008, de start van Karakterfaculteit en de opening van de 2e vestiging aan Heschepad.

Hindernissen
De hindernissen die we tegen zijn gekomen liggen vooral op financieel vlak, onze tarieven zijn niet goed waardoor we een hele lage marge maken. Ook als wij een innovatie bedenken dan is de investering volledig aan ons en de opbrengsten vaak niet.

Anders doen
We zouden niet veel anders doen dan nu. Het enige wat we anders zouden doen is wel investeren in een tijd als het niet zo goed gaat en wat minder in een tijd dat het wel goed gaat.

Trots
Het meest trots zijn we dat onze naam bekend is in fysiotherapieland verder dan Oss. Ook zijn we trots dat wij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het betaalbaar houden van de zorg in ons land met onze input en dat we ook ‘gevraagd’ worden om deze input. Daarnaast ben ik trots op ons team en hoe wij dat samen neer hebben kunnen zetten.

Succesvol ondernemer
Dat we succesvol zijn komt mede doordat we nooit opgeven, we zien altijd mogelijkheden ook als het lastig is, soms niet meteen maar het moment komt altijd. Mireille vertelt; daarnaast zijn Sjemaine en ik heel erg aanvullend aan elkaar, dat betekent dat we samen alles kunnen wat we in ons hoofd hebben.

Geïnteresseerd in het bedrijfsbezoek bij Medifit, meld je via onderstaande link aan.

Aanmelden bedrijfsbezoek

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X