10 december StartersPodium 5: Hoe innovatief ben jij? - Starters Succes

10 december StartersPodium 5: Hoe innovatief ben jij?

Voor en door ondernemers

Starterspodium5Ook tijdens dit StartersPodium bieden we weer een programma vol inspirerende sprekers die hun inzichten met je delen. Dit keer met als overkoepelend thema: Innovatie. Hoe vertaal je innovatie naar het bedrijfsleven? Welke vernieuwing kun jij toevoegen aan de huidige markt? Belangrijke vragen voor jou als beginnend ondernemer.

Doel van de bijeenkomst is het antwoord vinden op bovenstaande vragen, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Verder kun je op deze middag laten inspireren door de goede praktijkvoorbeelden van andere starters. En er is uiteraard voldoende gelegenheid om elkaar en de coaches van Starters Succes Oss Bernheze te ontmoeten en te bevragen. Zet de bijeenkomst dus vast in je agenda.

Wie: starters en doorstarters (3 jaar of korter zelfstandig ondernemer)
Wanneer: dinsdag 10 december van 15.30 – 18.30 uur
Waar: Dome-X aan de Kanaalstraat 12 in Oss

Binnenkort volgt meer informatie over het programma, maar meld je nu alvast aan via manon@sprangers.com o.v.v. ‘Aanmelding StartersPodium 5’. Vergeet hierbij niet je naam en bedrijfsnaam te vermelden.

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan op woensdagmorgen langs bij Dome-X. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank Starters Succes Oss Bernheze Partner Dome-X