Ondernemersbegeleiding in Oss en Bernheze - Starters Succes

Ondernemersbegeleiding

Met verschillende extra's

Ben je een startende ondernemer in de gemeente Oss of Bernheze? Laten we dan samen van je bedrijf een succes maken. Onder meer met een individueel begeleidingstraject.

Omdat de Kracht van Oss, Rabobank Oss Bernheze en de gemeente Bernheze nieuw ondernemerschap net zo belangrijk vinden als wij, ondersteunen ze onze stichting. En daardoor kunnen wij diensten gratis of tegen een kleine bijdrage aanbieden, zoals het wekelijkse online vragenuur en onze bijeenkomsten.

Ook ondernemersbegeleiding is in veel gevallen kosteloos. Maar heb je behoefte aan een actiever en intensiever traject? Dan betaal je een vergoeding.

Gratis support

We helpen starters die niet langer dan vijf jaar ondernemen. Daarbij kun je kiezen voor gratis support. Je profiteert dan van:

 • Deelname aan activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken, workshops, kennistafels en netwerkbijeenkomsten
 • Het online vragenuur, waarin je allerlei zaken kunt bespreken
 • Een lidmaatschap van zes maanden bij een lokale ondernemersvereniging
 • Kennisdeling en een netwerk via online communities.
Direct aanmelden voor gratis support

Premium support

Een bedrijf beginnen is stap één. Doorgroeien naar volwassenheid stap twee, maar dat duurt vaak drie tot vijf jaar. Met premium support begeleiden we je tijdens deze hele fase.

Een premium traject begint altijd met een intakegesprek. Daarin inventariseren we je behoeftes, vertellen we wat we voor je kunnen betekenen en welke coach je het best kan helpen. Ook bespreken we de voorwaarden. Schudden we elkaar de hand? Dan profiteer je meteen van:

 • Vijf jaar één-op-één-ondersteuning door een coach, mét een team van experts op de achtergrond;
  • Het eerste halfjaar: vijftien coaching uren
  • Daarna: twee keer per jaar een vervolggesprek met je coach en individuele gesprekken met andere experts
 • Actieve doorverwijzingen naar partners uit ons netwerk
 • Zes maanden een flexplek in Bizztopia
 • Alle onderdelen van het gratis support-pakket, mét voorrang bij activiteiten.

Voorwaarden en kosten

Premium support is een traject van vijf jaar, ongeacht het moment van inschrijven bij KVK (dit moet wel in de eerste vijf jaar zijn). Meld je je bijvoorbeeld aan tijdens het derde ondernemersjaar? Dan kun je nog steeds rekenen op maximale begeleiding.

Voor premium support brengen we het eerste jaar 150 euro in rekening (exclusief btw). En voor de periode erna een kleine jaarlijkse bijdrage.

Intake inplannen voor premium support

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan langs bij Bizztopia in de voormalige Osse Pauluskerk. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank