Paul van Teeffelen - Starters Succes

Paul van Teeffelen

Voor en door ondernemers

Ik ben …

Paul van Teeffelen, eigenaar van Spoor.P in Heesch, verkoopverbeteraar en ondernemer. Ik adviseer en coach ondernemers bij het ontwikkelen en verbeteren van de verkoopstrategie. Samen zetten we een route uit en maken we de vertaalslag naar actie.

Ik heb gedaan …

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en ruim 30 jaar ervaring. Na een intensieve leerschool bij een middelgrote machinebouwer, heb ik mezelf bij grote zakelijke dienstverleners in uiteenlopende managementfuncties kunnen ontwikkelen. Sinds 2012 stel ik mijn kennis en ervaring ter beschikking aan kleine en middelgrote bedrijven met advies en coaching van zowel ondernemers als commerciële professionals.

Ik vind …

Starters Succes Oss Bernheze een prachtig en laagdrempelig initiatief. Met de hulp die wordt geboden komen starters sneller en effectiever uit de startblokken en wordt de kans van slagen aanmerkelijk vergroot. Niet alleen starters geven we een flinke zet in de goede richting, ook ondernemers die na enkele jaren even vastzitten. Met het zelfstandig ondernemerschap kies je voor een weg vol verrassingen. En ergens op die weg krijgt elke ondernemer te maken met kuilen en hobbels. Met onze ervaring kunnen wij obstakels slechten.

“Ondernemen is vooral ‘doen’!”

Ik lever

Een pragmatische aanpak, maar wel op basis van een plan. Ik bied 2 kritisch luisterende oren en gebruik een methodiek die past bij mijn aanpak: strategie met ballen! Ik spiegel, daag uit en bied inzicht. Moeite met een pitch? Samen zetten we deze op scherp.

Ik wil

Bijdragen aan een succesvolle ontwikkeling van ondernemers. Hiertoe zet ik mijn kennis, mijn netwerken en mijn methode in. Zelf heb ik in de loop der jaren vele hobbels moeten nemen, starters kunnen hier hun voordeel mee doen.

Ik wil …

In contact komen met deze coach.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank