Paul van Teeffelen - Starters Succes

Paul van Teeffelen

Ervaren pragmaticus

Functie: verkoopverbeteraar en ondernemer
Specialisme: sales

Aldus Paul:
Verkopen is vooral het juiste gedrag laten zien: luisteren en klantgericht handelen! Ik help je met inzicht in je eigen gedrag en het verbeteren van verkoopvaardigheden. Het resultaat is dat je een sterkere gesprekspartner aan tafel bent en meer effectiviteit haalt uit je netwerkacties.

Om jouw verkoop zo gericht mogelijk te ontwikkelen, gaan we eerst aan de slag met een plan van aanpak dat op één A4 past. Je krijgt hiermee inzicht in wát je doet, voor wie en waarom. En dat is minder eenvoudig dan het lijkt. Staat het eenmaal op papier? Dan kun je gericht aan de slag. Lekker pragmatisch.

Paul op LinkedIn >>

Voel je thuis

Kom sparren of gewoon een praatje maken

Heb je een dringende vraag, een flinke uitdaging of behoefte aan overleg? Kom dan langs bij Bizztopia in de voormalige Osse Pauluskerk. Je bent welkom om even te sparren. Gewoon een praatje maken of werken aan één van de flexplekken? Ook daarvoor staat de deur open.

Contact en aanmelden

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze wordt mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank