Eleonora van Grinsven - Starters Succes

Eleonora van Grinsven

Voor en door ondernemers

Ik ben …

Eleonora van Grinsven, bedrijfseconoom en sinds kort coach bij Starters Succes Oss Bernheze. Ik help en ondersteun zelfstandige (startende) ondernemers uit Oss, Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther met hun financiën, door hen meer financieel inzicht te geven, waardoor een bedrijf kan (door)ontwikkelen.

Ik heb gedaan …

In mijn werk heb ik kleine en grote bedrijven geholpen met het vinden van structurele en flexibele oplossingen in hun financiële situatie. Altijd met oog op de mogelijkheden en wensen van de eigenaar en medewerkers.

Ik vind …

Starters Succes Oss Bernheze hét initiatief waar ieder met een goed idee of businessplan aan moet schuiven. Als ondernemer weet ik dat het starten van een bedrijf vele verplichtingen met zich meebrengt. Soms verdringen die verplichtingen de aandacht voor het product, de klant en niet op de laatste plaats de ondernemer zelf. Het is voor mij een uitdaging om met startende ondernemers aan de slag te gaan. Door samen de verplichtingen te structureren worden er mogelijkheden geschapen om echt te ondernemen en een structureel inkomen te genereren.

“Leuk dat ik mijn expertise binnen Starters Succes Oss Bernheze mag inzetten om zo de Osse economie meer op de kaart te zetten.”

Ik lever

advies op maat en begeleiding bij het organiseren van het bedrijf. Zowel op het gebied van klanten, leveranciers, maar ook op basis van geld en investeringen. Kortom, alles wat een starter nodig heeft om met zijn of haar bedrijf de administratieve last te veranderen in een administratieve lust. Dit pak ik samen met de startende ondernemer op door doelen te stellen, objectieve terugkoppeling te geven en de ondernemer zijn/haar kracht volop te laten ervaren.

Ik wil

ondernemers in hun kracht zetten. ZZP’ers en MKB’ers helpen met de overgang naar de nieuwe economie waar mens en milieu samenwerken aan duurzame producten. Waar niet geld de motivator is, maar de capaciteit van de mens en hun toegevoegde waarde.

Ik wil …

In contact komen met deze coach.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank