Bennie van Zandvoort - Starters Succes

Bennie van Zandvoort

Voor en door ondernemers

Ik ben …

Mijn naam is Bennie van Zandvoort.  Ik ben 25 jaar advocaat en sinds 2007 eigenaar van Advocatenkantoor Van Zandvoort Legal in Oss. Wij hebben als doel elke ondernemer van groot tot klein juridisch te ontzorgen. Dat doen wij door middel van onze zogenaamde partnerabonnementen. Zowel preventief maar ook in procedures staan wij ondernemers veel bij.  Het gaat altijd om de onderwerpen waar een ondernemer veel mee te maken heeft: onder andere arbeid en ontslag, ondernemingsrecht en het opstellen van contracten. Ik ben zelf specialist arbeids- en ondernemingsrecht. Daarnaast heb ik aan de Vrije Universiteit van Amsterdam een opleiding gevolgd tot executive coach, ben mediator en adviseur familiebedrijf.

Ik heb gedaan …

Vanaf mijn twaalfde heb ik altijd als zoon van een bakker meegewerkt in de onderneming van mijn vader om brood te bezorgen bij mensen aan huis. Het ondernemerschap kreeg ik zo eigenlijk met de paplepel ingegoten.. Na mijn rechtenstudie in Tilburg heb ik een jaar als  incassojurist gewerkt en daarna ben ik de advocatuur ingegaan. Na 4 jaar startte ik een eigen advocatenkantoor in Den Bosch.

Naast coach bij Starters Succes Oss Bernheze ben ik actief als secretaris in het bestuur van ondernemingsvereniging Tibo en lid van de businessclub van Top Oss. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en ben voorzitter van muziekvereniging Hartog.

Ik vind …

Starters Succes Oss Bernheze is een fantastisch netwerk voor startende ondernemers om vroegtijdig tegen hele lage tarieven met specialisten in contact te komen, om optimaal te excelleren in hun onderneming en succes te garanderen. Uiteindelijk is het de ondernemer zélf die het moet doen, doch het is zonde om zelf het wiel uit te vinden, terwijl er al zoveel kennis aanwezig is bij ervaren ondernemers die het prettig vinden om deze kennis te delen met startende ondernemers.

“Ondernemers helpen geeft mij voldoening”

Ik lever

Als coach begeleid ik ondernemers, zowel op persoonlijk als op juridisch en business vlak. Veelal ook in samenwerking met andere coaches. Gezamenlijk wordt gezocht naar de antwoorden van de ondernemer op vragen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Ik vind het leuk en uitdagend om dit op een provocatieve manier van coachen te doen. De oorzaak van heel veel problemen binnen onze doelgroep MKB is niet juridisch van aard, maar heeft veelal te maken met gedrag van mensen. Daarom help ik mijn klanten door toegevoegde waarde te leveren als business coach. Door ondernemers en hun medewerkers te coachen kun je in een vroegtijdig stadium problemen voorkomen en dat is wel zo fijn.

Ik wil

Mijn ambitie is om starters succesvol in de markt te zetten, eventueel samen met de andere  coaches  Ik wil de starters helpen door kritisch naar hun plannen te kijken en mijn brede expertise in te zetten hiervoor.

In contact komen met deze coach.

Voel je thuis

Je bent altijd welkom in onze huiskamer

Of je nu lid bent of niet; in onze huiskamer is  iedereen welkom. Om te sparren, voor een praatje of om te netwerken met andere ondernemers. En natuurlijk mag je altijd aansluiten bij onze events.

Kom er ook bij!

Onze partners

Starters Succes Oss Bernheze is mede mogelijk gemaakt door:

Starters Succes Oss Bernheze Partner Gemeente Bernheze Starters Succes Oss Bernheze Partner Kracht van Oss Starters Succes Oss Bernheze Partner Rabobank